World Class Norrköping Pronova

Schema

World Class 

Norrköping

Vi vågar påstå att vi har skapat Norrköpings mest attraktiva utbud av träningscenter för dig som kräver det lilla extra!

Totalt erbjuder vi 6 anläggningar i Norrköping med omnejd fördelat på Idrottshall, Relaxavdelning, Rehabavdelning,nflera gruppträningsalar, licensierad Crossfit-box med utbildade och tävlande coacher, funktionell sal, cardioavdelning, fria vikter och maskiner, varmvattenbassäng inomhus, lokala nyckelgym, Personlig Träning, Yoga, Massage och mycket mycket mer.

Flaggskeppet Pronova ligger 5 minuters promenadavstånd från Norrköpings centrum medan anläggningen City ligger mitt i centrum. Utöver dessa finns vi i Vilbergen, Ringdansen, Åby och Krokek! Vi har också flera samarbeten med andra lokala aktörer i olika branscher där våra medlemmar åtnjuter fina förmåner!

I våra anläggningar huserar också tre stycken landstingsanslutna sjukgymnaster i något vi kallar för World Class Health Care.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter och innan kl. 08 på morgonen och efter 17 på kvällen kan vi erbjuda fri parkering för dig som kommer med bil. På City kan vi dessutom erbjuda fri parkering under hela träningspasset med vårt Platinum-medlemskap!

Vi som jobbar på World Class i Norrköping har gedigen erfarenhet av träning och hälsa. Vi brinner för det vi gör och hoppas kunna ge dig som medlem bästa möjliga service och råd.

För dig som önskar personlig träning har vi ett mycket väl utvecklat koncept.

Vårt utbud inom gruppträning är både för dig som är avancerad och för dig som är nybörjare. Vi kan stolt presentera World Class egna och Les Mills koncept-klasser, där samtliga instruktörer är certifierade. Allt detta i en fräsch miljö med modern design.

Varmt välkomna önskar Robin och Franz med personal!

Följ oss

Senaste nytt

Cross Training Outdoor – Träna utomhus

Cross Training Outdoor kombinerar intervaller av styrke- och konditionsövningar. Här använder vi kroppen och naturen som främsta redskap för att…

Läs mer

Information Coronaviruset

Rekommendationer till våra medlemmar: Avstå träning om du känner dig sjuk. Både med anledning av Coronaviruset samt andra virus och…

Läs mer

Handduksservice utgår tillsvidare

För att minimera risk för smittspridning vid hantering av använda handdukar kommer vår handduksservice att utgå från och med måndagen…

Läs mer

Inställda Seniorklasser

Samtliga seniorklasser ställs in tom 30/8 med reservation för att perioden kan komma att förlängas. Vi hoppas kunna återuppta verksamheten…

Läs mer

Mama By World Class

Funktionell träning anpassad efter den post-gravidakroppen där vi lägger fokus på att stärka bäckenbotten & coremuskulatur. PT-Marta är specialiserad inom mammaträning och…

Läs mer

Strong by World Class

Strong by World Class tar din träning till nya utmaningar. Träna tillsammans med PT i en liten exklusiv grupp om…

Läs mer
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.