World Class Norrköping Pronova

Schema

World Class 

Norrköping

Vi vågar påstå att vi har skapat Norrköpings mest attraktiva utbud av träningscenter för dig som kräver det lilla extra!

Totalt erbjuder vi 6 anläggningar i Norrköping med omnejd fördelat på Idrottshall, Relaxavdelning, Rehabavdelning,nflera gruppträningsalar, licensierad Crossfit-box med utbildade och tävlande coacher, funktionell sal, cardioavdelning, fria vikter och maskiner, varmvattenbassäng inomhus, lokala nyckelgym, Personlig Träning, Yoga, Massage och mycket mycket mer.

Flaggskeppet Pronova ligger 5 minuters promenadavstånd från Norrköpings centrum medan anläggningen City ligger mitt i centrum. Utöver dessa finns vi i Vilbergen, Ringdansen, Åby och Krokek! Vi har också flera samarbeten med andra lokala aktörer i olika branscher där våra medlemmar åtnjuter fina förmåner!

I våra anläggningar huserar också tre stycken landstingsanslutna sjukgymnaster i något vi kallar för World Class Health Care.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter och innan kl. 08 på morgonen och efter 17 på kvällen kan vi erbjuda fri parkering för dig som kommer med bil. På City kan vi dessutom erbjuda fri parkering under hela träningspasset med vårt Platinum-medlemskap!

Vi som jobbar på World Class i Norrköping har gedigen erfarenhet av träning och hälsa. Vi brinner för det vi gör och hoppas kunna ge dig som medlem bästa möjliga service och råd.

För dig som önskar personlig träning har vi ett mycket väl utvecklat koncept.

Vårt utbud inom gruppträning är både för dig som är avancerad och för dig som är nybörjare. Vi kan stolt presentera World Class egna och Les Mills koncept-klasser, där samtliga instruktörer är certifierade. Allt detta i en fräsch miljö med modern design.

Varmt välkomna önskar Robin och Franz med personal!

Följ oss

Senaste nytt

Nya Restriktioner 23/12.

Nya rekommendationer 23/12. På grund av de nya restriktionerna som trädde i kraft 23/12 har vi behövt att minska antal…

Läs mer

World Class Medlemmar

På World Class är våra medlemmar det viktigaste för oss och därför kommer vi att framöver intervjua dem om deras träningsresa och lite om de själva! För några veckor sedan pratade vi med Karin Larsson, 61 år, som varit kund på World Class Klippan sedan 2014 1. Berätta lite hur det kommer sig att…

Läs mer

Provträna kostandsfritt under 1 vecka – Träna på World Class

Välkommen till World Class och provträna kostanadsfritt under 1 vecka. Vi vet att börja gymma kan ibland kännas lite läskigt…

Läs mer

Covid-19 åtgärder för trygg och säker träning

Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Nedan kan du läsa vilka åtgärder vi vidtar och vad du…

Läs mer
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.