World Class Norrköping Pronova

Schema

Jobba hos oss

World Class är en av Sveriges mest framstående friskvårdskedjor som kännetecknas av kvalitet och erfarenhet med tonvikt på kompetent personal och utrustningen i generösa lokaler. Vi är en franchise klubb där vi äger och driver klubben med egna beslut lokalt.

Gruppträningsinstruktör

Är du en av de bästa? Då har vi plats för dig.

Då vi kommer att lansera nyheter på gruppträningen till hösten vill vi utveckla vår gruppträningsverksamhet med dig som instruktör. Vi har en väl upparbetad verksamhet och har då bara plats för de bästa. Det krävs att du har ett genuint intresse och vill kunna påverka vår klubb inom gruppträningsområdet. Vi ställer krav på din erfarenhet och samarbetsförmåga och du brinner för att skapa kontakt med människor. Viktigt är att du motiveras av att få förmedla träningsglädje till våra medlemmar. Just nu söker vi nya instruktörer inom flera av våra områden till gruppträningen.

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.