World Class Vällingby

Schema

Bli medlem

Medlemskap och priser

Våra priser ligger mellan 299 kr/mån – 499 kr/mån beroende på när och hur länge du vill träna samt om du vill ha gruppträning eller ej.

Kom och upplev en träning utöver det vanliga! Vi vågar lova att våra gruppträningspass är en upplevelse utöver det vanliga. Instruktörerna tillsammans med våra underbara medlemmar, i fantastiska lokaler gör ditt träningspass till en helhetsupplevelse du sent glömmer!

Vi ger dig tillgång till den bästa träningsutrustningen och den mest inspirerande gruppträningen med Vällingbys bredaste gruppträningsutbud och en trevlig service i en skön atmosfär. Vi har träning för alla mellan 16 och 96 år.

Vår ambition är att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål inom träning och hälsa. Därför erbjuder vi olika former av medlemskap, så att du som medlem kan välja det som passar dig bäst.

Vissa saker måste man se för att tro på. Ta reda på hur bra vår klubb egentligen är.

Om du är intresserad av att bli  medlem, vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.

Bli medlem

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.