Välkommen till World Class och provträna kostanadsfritt under 1 vecka. Vi vet att börja gymma kan ibland kännas lite läskigt om man alltid testat det innan. Därför vill vi på World Class ge dig möjligheten att prova på vårt gym och även gruppträning under 1 vecka så att du kan bli bekant med allt! Observera att detta erbjudande gäller på våra gym I Arvika, Luleå, Slussen, Örebro och Klippan.

Hur funkar det?
Ange vilket gym du vill provaträna på: Arvika Luleå Slussen Klippan Örebro
Klicka på fliken “Har du en kod?” och ange koden “GRATIS”
Fyll I dina uppgifter och sedan njut av dina provträningsvecka på World Class!
Vill du veta mer om våra gym?
World Class Örebro
World Class Örebro med sina 1400kvm hittar du på Radiatorvägen 3C. På vårt gym I Örebro finns stora och luftiga lokaler med massor av moderna konditions och styrkemaskiner. Och så klart en mängd olika gruppträningsklasser så som Les Mills, cykel, Tabata och många fler. Du hittar information om alla våra klasser här.

World Class Klippan
Precis bredvid Hotell Waterfront Göteborg hittar ni vårt gym I Klippan. Vi erbjuder kompetens, engagemang, hållbar träning och hälsa för alla! Vi har träning för alla årstider; inomhus, utomhus och inombords! Förutom styrketräning och konditionsträning har du tillgång till ett brett utbud av gruppträning. Vi erbjuder bland annat seniorträning, afro dans, löparklasser och många fler. Du hittar information om alla våra klasser här.

World Class Slussen
Välkommen till Slussens centralaste träningsanläggning. Ett stenkast från Slussens T-banestation hittar du vår moderna träningsanläggning. Vi erbjuder styrketräning och gruppträning för alla! På vårt gym I Slussen erbjuder vi bland annat seniorträning, Les Mills, Yoga och många fler. Du hittar information om alla våra klasser här.

World Class Luleå
På World Class Luleå erbjuder vi funktionell träning för både kropp och själ. Vår önskan är att träning ska vara för alla och du ska få vara precis som du är- Välkommen och provträna på World Class Luleå! Vi erbjuder styrketräning och gruppträning, och även bastu för dig att koppla av efter din träning! Du hittar information om alla våra klasser här.

World Class Arvika
World Class Arvika är träningsanläggningen med det bästa läget. Hos oss kan du träna när du vill i stora luftiga lokaler, med all utrustning du kan tänka dig. Välkommen och provträna på World Class I Arvika!

Provträna kostandsfritt under 1 vecka
Ange vilket gym du vill provaträna på: Arvika Luleå Slussen Klippan Örebro
Klicka på fliken “Har du en kod?” och ange koden “GRATIS”
Fyll I dina uppgifter och sedan njut av dina provträningsvecka på World Class!
Det är även möjligt att start din prova på vecka genom att besöka gymmet under receptionstider.