World Class Örebro

Sök

tjänst

Receptionist på deltid

Örebro

Om oss

Vi på World Class står för hälsa och träning i världsklass. För oss betyder hälsa att vi vill hjälpa våra medlemmar att bygga en ny livsstil, träna och befästa en ny vana för livet. Vi står för långsiktighet, prestigelöshet, och mer innehåll än yta. Vi tror på livslång hälsa genom människors potential tillsammans med en allsidig träning. Vi inom World Class vill hjälpa våra medlemmar att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Om tjänsten

Är hälsa, träning och fysisk aktivitet något som du brinner för? Vill du vara med och lyfta vår fina träningsanläggning till nya nivåer? Då är du rätt person för oss och vi vill gärna träffa dig på intervju.

Vi utökar nu vårt team på träningscentret i Örebro med en receptionist på deltid.
Tjänsten omfattar ca 4-8 h/vecka under vårterminen och ca 20-30 h juni-augusti. Instruktörsutbildning och tidigare erfarenhet av att instruera gruppträning är meriterande då vi även behöver tillsätta gruppträningsklasser.

Vår ambition är att ge våra medlemmar service i världsklass, detta kommer att vara din främsta arbetsuppgift. Du kommer att arbeta i hjärtat av vårt center vilket är receptionen och du är den första personen våra medlemmar möter då de kommer till oss. Det är ditt ansvar att se till att våra medlemmar får en fin och trivsam upplevelse då de kommer till oss.

I dina arbetsuppgifter ingår även att hjälpa våra medlemmar med förlängning av avtal, informera om vår gruppträning hålla rent och fräscht i våra lokaler, samt administrativt arbete så som försäljning av abonnemang, försäljning av PT och liknande.

Din profil

Tidigare erfarenhet av branschen är inget krav men meriterande liksom erfarenhet inom serviceyrken som så som butik eller reception. Viktigast är dock din personlighet. Vidare har du förmågan att förstå kundernas behov av våra produkter och tjänster, är lösningsorienterad, vågar ta initiativ och är serviceinriktad.

Vi tar för givet att du gillar att röra på dig och att du har en hälsosam livsstil. För övrigt är du prestigelös och van att lösa problem och att alltid möta gästen med ett leende. Du drivs av försäljning och att hjälpa människor vidare i de utmaningar de står inför.

Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt god datavana.

Vi erbjuder

Du har nära kontakt med din Centeransvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i ditt uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra medlemmar och dig som anställd.
Som anställd får du fri tillgång att träna på våra helägda träningscenter, du får även möjlighet att ge dina nära och kära träningskort hos oss till rabatterat pris.
OB-ersättning inom ramen för vårt kollektivavtal samt försäkringar för din anställningstrygghet.

Om verksamheten

World Class som en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs och Arena Personal ingår, är en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig till maria.ericson@worldclass.se

Skicka in ditt CV

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.