World Class Vällingby

Schema

World Class 

Vällingby

Det är med stor glädje vi arbetar med denna sida, i ett försök att informera och inspirera alla våra medlemmar kring sådant som händer på anläggningen samt aktiviteter som är på gång.

Ibland sitter man hemma som medlem och känner lite motvilja till att gå iväg och träna, man kanske har haft ett längre uppehåll, varit sjuk m.m. och det är då vi vill att ni ska gå in på denna sida och inspireras att komma ner och träna. Låt dig inspireras av våra fantastiska medlemmar, instruktörer och personal.

Vi är träningsklubben för dig som prioriterar personlig service, gemenskap, kvalitet och säkerhet!

Följ oss

Senaste nytt

Nya Restriktioner 23/12.

Nya rekommendationer 23/12. På grund av de nya restriktionerna som trädde i kraft 23/12 har vi behövt att minska antal…

Läs mer

World Class Medlemmar

På World Class är våra medlemmar det viktigaste för oss och därför kommer vi att framöver intervjua dem om deras träningsresa och lite om de själva! För några veckor sedan pratade vi med Karin Larsson, 61 år, som varit kund på World Class Klippan sedan 2014 1. Berätta lite hur det kommer sig att…

Läs mer

Provträna kostandsfritt under 1 vecka – Träna på World Class

Välkommen till World Class och provträna kostanadsfritt under 1 vecka. Vi vet att börja gymma kan ibland kännas lite läskigt…

Läs mer

Covid-19 åtgärder för trygg och säker träning

Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Nedan kan du läsa vilka åtgärder vi vidtar och vad du…

Läs mer
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.