World Class Örebro

Schema

Jobba hos oss

Vi söker dig som gillar att ha roligt på jobbet.
Ja, så enkelt är det faktiskt. Våra kunder kommer till oss fulla av förväntningar och lämnar oss med ett nöjt leende på läpparna. Träning och hälsa är ofta det bästa de vet. Som du förstår skapar det en väldigt positiv arbetsplats.

Är du en duktig och erfaren Personlig Tränare som driver eget eller funderar på att starta eget?
Då ska du söka dig till oss på World Class Örebro. Just nu söker vi Lic. Personliga Tränare till vårt träningscenter i Örebro. Vi erbjuder inhyrning i vår välutrustade träningslokal på Radiatorvägen 3C, Aspholmen.

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning av träningscentret

Linda Samuelsson, verksamhetsansvarig
linda.samuelsson@worldclass.se
073-432 21 33

Receptionist på deltid

Örebro

Är du en stjärna som vill vara med och skapa det nya World Class tillsammans med oss? Vill du vara med på vår resa där vi strävar efter att verka för ett hälsosammare arbetsklimat och ett hälsosammare samhälle i stort? Är hälsa, träning och fysisk aktivitet något som du brinner för? Vill du vara med och lyfta vårt fina varumärke till nya nivåer?

Läs mer
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.