World Class Örebro

Schema

World Class 

Örebro

Kroppen är byggd för rörelse och vi behöver röra på oss för att må bra. För att hjälpa dig att hitta en träningsform som passar just dig erbjuder vårt träningscenter ett brett träningsutbud i luftiga och fräscha lokaler med välutbildad och motiverande personal som hjälper dig framåt, att utvecklas och att nå dina mål. Dina mål är våra mål!

Hos oss finner du:

Glad, hjälpsam och kompetent personal för att känna dig välkommen. Vi har ett gediget gruppträningsutbud med klasser fördelat på morgon, lunch och kväll.

1400 kvadratmeter yta med moderna konditions- och styrkemaskiner samt fria vikter.

En av Nordens största Queenax-rigg för funktionell träning.

Gratis parkering i anslutning till anläggningen.

Generösa öppettider med nyckelkort för dig som vill träna extra tidigt på morgonen eller sent på kvällen.

Varmt välkommen till World Class Örebro

Följ oss

Senaste nytt

Justerade öppettider för receptionen

Vi justerar våra bemannade öppettider men håller centret öppet som vanligt. Se fullständiga öppettider via länken nedan. Kontakt & Öppettider…

Läs mer
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.