World Class Nyköping

Schema

World Class 

Nyköping

Välkommen till oss!

Vi vill erbjuda dig ett träningscenter med trivsam miljö, generösa öppettider, ett fantastiskt utbud centralt beläget mitt i stan. Välkommen till Nyköpings Närmaste Träning!

Idag är World Class ett omfattande nätverk med ca 35 hälsa- och fitnessklubbar runtom i Sverige och Centraleuropa. Över 1000 personer arbetar dagligen med att hjälpa människor till ett mer hälsosamt och produktivt liv. Vår personal består av några av branschens mest kunniga gruppträningsinspiratörer och personliga tränare. Vi målsättning är att våra klubbar och träningskoncept skall vara i absolut världsklass.

Följ oss

Senaste nytt

World Class Nyköping

Roligt, svettigt & FortGjort!

Användarvänligt för alla. Gruppträningsaktiviteterna i FortGjort är förkoreograferade vilket ger Inspiratören möjlighet att lägga fokus på det som är viktigast, nämligen deltagarna!…

Läs mer
World Class Nyköping

Personlig Medlemstränare

Din personliga medlemstränare motiverar och inspirerar dig så att din träning blir effektiv och optimal. Träna tideffektivt och smart så…

Läs mer
World Class Nyköping

Vi finns till för dig!

Du träffar någon av tränarna och under ert första möte går ni igenom de förväntningar och mål som Du har…

Läs mer
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.