Fysisk träning med FaR-recept på World Class Klippan

FaR betyder fysisk aktivitet på recept och innebär att du får ett recept på en rörelseaktivitet som är anpassad efter dina förutsättningar och önskemål. I samråd med läkare, sjukgymnast eller sjuksköterska kan du få ett recept utskrivet med förslag på träning som är lämplig för just dig. På receptet står det också skrivet hur länge och hur ofta du bör träna för att nå dina mål.

 

Rörelse och fysisk aktivitet bidrar till flera hälsosamma förändringar i kroppen! Även kognitiva egenskaper som t.ex. minne och inlärning påverkas positivt samt egenskaper som har med beslutsfattande att göra. Vi blir gladare, sover bättre och kan lättare hantera stress.

Signalsubstanserna serotonin och dopamin har stor betydelse för regleringen av känslor och beteenden och kan beskrivas som våra må-bra-hormon vilket ökar vid fysisk aktivitet. Vårt immunförsvar förbättras och ger oss bättre livskvalité, både psykiskt och fysiskt. Fysisk aktivitet har även stor effekt på sjukdomstillstånd exempelvis högt blodtryck, diabetes, benskörhet, reumatiska sjukdomar, stroke, kärlkramp, depression och många fler. De positiva effekterna får man oavsett ålder, det är aldrig försent att börja röra på sig!

 

Fysisk träning bör individanpassas och anpassa efter dina förutsättningar och önskemål. Både mängden träning och träningssättet skräddarsys för dig. Det är därför vi finns här!

 

World Class Klippan står för hållbar träning och hälsa med toppmodern utrustning och välutbildade personliga tränare. Vi erbjuder kompetens och engagemang för att du ska trivas och känna dig säker. Det finns möjlighet att träffa en personlig tränare som kan guida dig i rätt riktning på gymmet och i livet för att din resa ska bli så behaglig som möjligt. Utöver detta erbjuder vi gruppträningsklasser, så som cirkelträning, yoga, seniorträning, skivstång, core, och kettlebell. För den som vill ingår även seminarier som en del av träningen, där du får lära dig mer i teorin om ämnen inom hälsa.

Med ditt recept är du varmt välkommen till vårt träningscenter på Klippan. Här får du teckna ett medlemskap hos oss till reducerat pris där det ingår två tillfällen med en personlig tränare för att du ska få den bästa starten. Välkommen in till oss med ditt recept, dina frågor eller bara ett par nyfikna ögon!

Vi vill hjälpa våra medlemmar att nå sina mål – vi vet hur man gör för att lyckas!

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.