World Class Alvik

Schema

World Class 

Alvik

World Class i Alvik – här tränar du med fantastisk sjöutsikt i en härlig miljö!

Ett stenkast från Alviks torg finner du vårt träningscenter med det absolut bästa läget. Här tränar du med vattnet precis utanför och strålande utsikt!

World Class Alvik har tagit steget längre och försökt skapa en oas för hälsa. Vi erbjuder inte bara kvalitativ träning för alla kategorier utan här finns även hälsopedagoger, personliga tränare och en massör för våra medlemmar.

Hos oss finns en blandning av träningsklasser och vi bjuder våra medlemmar på kaffe och frukt efter tillgång alla dagar i veckan. Som medlem har du även möjlighet att låna duschhandduk, allt för att underlätta din träningsvardag.

Varmt välkommen till ett träningscenter i världsklass!

Följ oss

Senaste nytt

Nya öppettider from 6/4

Vi justerar våra bemannade öppettider och håller centret öppet som vanligt mellan 06.00-22.00 på vardagar och 06.00-20.00 under helger. Köp…

Läs mer

Handduksservice utgår from 30/3 tillsvidare

För att minimera risk för smittspridning vid hantering av använda handdukar kommer vår handduksservice tillfälligt att utgå från och med…

Läs mer

Strong by World Class

Strong by World Class tar din träning till nya utmaningar. Träna tillsammans med PT i en liten exklusiv grupp om…

Läs mer

Utökade öppettider – Nyckelkortssystem i Alvik

Nyckelkort under obemannade öppettider Du köper och aktiverar ditt nyckelkort i receptionen. Nyckelkortet är en personlig värdehandling och krävs för…

Läs mer
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.