World Class Sundbyberg

Schema

Jobba hos oss

World Class har vi alltid kunden i fokus och vi ser positivt på den som följer vår linje och som inte glömt hur det är att vara kund själv. Inom World Class är vi måna om vår personal och har ett gediget program med utbildningar och inspirationsdagar. Vi betalar marknadsanpassade löner.

Till vår klubb i Sundbyberg är vi alltid intresserade av att få kontakt med duktiga gruppträningsinstruktörer, personliga tränare, säljare och receptionister. Du skall vara välutbildad och ha en härlig glöd som du kan sprida vidare till våra kunder. Vill du jobba hos oss? Tveka inte att kontakta oss och berätta om dig själv och dina meriter: sundbyberg@worldclass.se.

licensierade instruktörer inom Bodypump, CxWorx och GRIT med tillträde omgående

World Class Sundbyberg

Vi söker fler gruppträningsinstruktörer till World Class i Stockholm med utbildning inom de Les Mills koncept vi erbjuder.

Läs mer
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
info@worldclass.se
010- 207 00 09

Vi stödjer
Pressrum
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2015 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.