World Class Slussen

Schema

Sök

tjänst

Om tjänsten

Vi på World Class står för hälsa och träning i världsklass. För oss betyder hälsa att vi vill hjälpa våra medlemmar att bygga en ny livsstil, träna och befästa en ny vana för livet. Vi står för långsiktighet, prestigelöshet, och mer innehåll än yta. Vi tror på livslång hälsa genom människors potential tillsammans med en allsidig träning. Vi tror att de flesta människor kan klara allt bara man tränar på det tillräckligt mycket. Vi inom World Class vill hjälpa våra medlemmar att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas. Vi har träning för årets alla årstider, inomhus och utomhus – vi har träning i världsklass!

Är du en stjärna som vill vara med och skapa det nya World Class tillsammans med oss? Vill du vara med på vår resa där vi strävar efter att verka för ett hälsosammare arbetsklimat och ett hälsosammare samhälle i stort? Är hälsa, träning och fysisk aktivitet något som du brinner för? Vill du vara med och lyfta vårt fina varumärke till nya nivåer? Då är du rätt person för oss och vi vill gärna träffa dig på intervju. Vi behöver förstärka våra träningscenter med ett flertal säljande receptionister som älskar hälsa, träning och att inspirera våra medlemmar till en hälsosammare livsstil.

Vår ambition är att ge våra medlemmar och gäster service i världsklass, detta kommer att vara din främsta arbetsuppgift. Du kommer att arbeta i hjärtat av våra center vilket är receptionen och du är det första våra medlemmar möter då de kommer till oss. Det är ditt ansvar att se till att våra medlemmar får en fin upplevelse i hälsans tecken då de kommer till oss.

I dina arbetsuppgifter ingår även att hjälpa våra medlemmar med förlängning av avtal, informera om vår gruppträning hålla rent och fräscht i våra lokaler, samt administrativt arbete såsom förlängning av abonnemang, försäljning av PT och liknande.

Arbetet är förlagt till både dagar, kvällar och helger.

Din profil

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av branschen alternativt andra serviceyrken och då gärna inom butik eller reception, viktigast är dock din personlighet. Vidare har du förmågan att förstå kundernas behov av våra produkter och tjänster.

Vi tar för givet att du gillar att röra på dig och att du har en hälsosam livsstil, vi ser även gärna att du har en idrottslig bakgrund, eller bakgrund inom hälsa. För övrigt är du prestigelös och van att lösa problem och att alltid möta gästen med ett leende. Du drivs av försäljning och att hjälpa människor vidare i de utmaningar de står inför.

Det är ett krav att du har gymnasieutbildning, goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du måste även ha god datavana och goda kunskaper i Officepaketet.

Har du dessutom en PT-licens eller är utbildad hälsopedagog/hälsocoach är detta starkt meriterande då även uppdrag inom dessa områden kan tillkomma.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder våra anställda OB-ersättning inom ramen för vårt kollektivavtal samt försäkringar för din anställningstrygghet. Du har nära kontakt med din Centeransvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i ditt uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd. Som anställd får du fri tillgång till våra helägda träningscenter, du får även möjlighet att ge dina nära och kära träningskort hos oss till rabatterat pris.

Om verksamheten

Som en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs och Arena Personal ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.

Rekryteringsprocess sker löpande från att första ansökan inkommit.

Vid ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig till Camilla Thörn 070-892 10 40

Skicka in ditt CV

Ansökan

  • Accepterade filtyper: docx, doc, pdf, txt.
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Pressrum
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.