World Class Slussen

Schema

Sök

tjänst

Är du utbildad Personlig Tränare och söker nytt jobb i centrala Stockholm?

World Class Stockholm

Är du utbildad Personlig Tränare och söker nytt jobb i centrala Stockholm?
Trycket på personlig träning ökar ständigt och alltfler medlemmar efterfrågar vägledning i deras träning. Som personliga tränare strävar vi efter att uppfylla varje kunds behov och mål genom individanpassade och effektiva träningsupplägg med hälsa i fokus.
Som personlig tränare jobbar du ständigt med att få kontakt med nya potentiella kunder och antalet kunder är ett resultat av det engagemang och arbete du lägger ner, på så sätt styr du även din egen lön och arbetstid. Dina arbetsuppgifter går ut på att träna och vägleda dina PT-kunder men också att hjälpa andra medlemmar och kollegor till en bättre upplevelse på centret.
Våra gym är belägna i Alvik, Slussen, Sundbyberg och Vasastan med öppettider 06.00-22.00.

Nu söker vi dig som:
• Har god social kompetens och är bra på försäljning.
• Är tävlingsinriktad och arbetar mot gemensamma samt individuella mål.
• Är driven och trivs i en högpresterande miljö
• Är licensierad Personlig Tränare och vill arbeta minst 20h/v
• Brinner för träning och hälsa
Du som person är positiv, utåtriktad och gillar utmaningar. Du brinner för försäljning, kundservice, marknadsföring och ledarskap. Ett genuint intresse för träning och hälsa är en självklarhet.

Om verksamheten
Som en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs och Arena Personal ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.

Vi erbjuder
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra anställda OB-ersättning inom ramen för vårt kollektivavtal samt försäkringar för din anställningstrygghet.
Du har nära kontakt med din Centeransvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i ditt uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Som anställd får du fri tillgång till våra helägda träningscenter, du får även möjlighet att ge dina nära och kära träningskort hos oss till rabatterat pris.
Vi ser fram emot din ansökan snarast. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV till:
elisabet.granstrom@worldclass.se

Vid ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig till Elisabet Granström på 0739-17 92 06.
Välkommen med din ansökan!

Skicka in ditt CV

Ansökan

  • Accepterade filtyper: docx, doc, pdf, txt.
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Pressrum
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.