World Class Oskarshamn

Schema

Junior Barnpassning

Barnpassning är en tjänst som ingår i Ditt medlemskap. Till våra barnvakter kan Du lämna Ditt barn medan Du själv tränar. Vi har barnpassning flera dagar i veckan under schemalagda tider!

I vårt barnrum har barnen tillgång till kritor och papper, spel, leksaker mm. Våra barnpassare tar hand om barn från 1 år och vi tar in max 7 barn per tillfälle. Ditt barn kan vara i barnrummet även då det inte finns barnpassare på plats men tänk då på att rummet ska lämnas i det skick ni själva önskar finna det. Det är alltid Du som förälder som ansvarar för Ditt/Dina barn. Du som förälder ska skriva under våra villkor för inlämning av barn som Du hittar information om nedan. Underskrift sker i receptionen första gången Du lämnar Ditt barn. Vi hoppas att Du och Ditt/Dina barn får en trevlig stund!

Barnpassning kan bokas som tidigast 1 vecka innan och  senast kl. 14.00 samma dag.
Avbokning ska i möjligaste mån ske senast 3 timmar innan bokad tid.

Boka plats online via Schema / Boka pass här eller via receptionen tfn: 0491-13434.
Obs! Har du fler än ett barn som ska vara på barnpassning ber vi dig att ringa vår reception och boka plats!

Med hänsyn till andra medlemmar samt för barnets säkerhet får inga barn vistas på egen hand i övriga delar av anläggningen.

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.