World Class Oskarshamn

Schema

Bli medlem

Vad ingår i medlemskapet?

Träningen
På World Class Oskarshamn har du helt obegränsad tillgång till vårt träningsutbud, allt ingår! Vi erbjuder dig en helhet som hjälper dig att träna långsiktigt, regelbundet och varierat.

Öppet
Våra öppettider för medlemmar är 05-01 alla dagar året runt.

Personlig Hälsoplan
Innan du börjar träna hos oss går vi igenom en Personlig Hälsoplan. I den tar vi reda på vad du är intresserad av, din eventuella träningserfarenhet, ditt hälsotillstånd och vilka mål du har med din träning. Allt för att säkerställa dina behov.

Medlemstränare
För att du ska komma igång på ett säkert sätt hjälper din medlemstränare dig med en introduktion i gymmet. Skulle du tappa motivationen till träning kan du ta kontakt med din medlemstränare så kan han/hon hjälpa dig att hitta tillbaka till regelbunden träning.

CMS Travelpass
Du som är medlem på en ansluten CMS-anläggning har förmånen att träna gratis på andra anslutna träningsanläggningar. Besök www.cms-travelpass.com när du ska ut och resa.

Ta med vänner
Som medlem kan du bjuda med vänner att prova vår anläggning. Säg till i reception så ringer vi och bjuder in din vän till en fri Personlig Hälsoplan med rundvisning.

Barnpassning
På Junior World Class kan du lämna dina barn medan du själv tränar. Vi har barnpassning flera dagar i veckan och detta är en tjänst som ingår i medlemskapet. Läs mer…

 

Om du är intresserad av att bli World Class Oskarshamn medlem, vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.

Bli medlem

 

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.