World Class Örebro

Schema

World Class 

Örebro

Nu kickar vi igång vårt populära PT-smallgroup även på morgonen!

Start 23 april till 30 maj

Vill du få en starkare kropp? Har du varit skadad? Vill du gå ner i vikt? Få bättre kondition? Bygga muskler? Öka din rörlighet? Få en vältränad och funktionell kropp? Vill du få en enorm gemenskap och glädje i din träning med pepp från både medlemmar och PT för att nå dina mål? Då är denna grupp något för dig!

Vi kombinerar styrka, kondition och rörlighetsträning. Om du även önskar att komplettera med kostschema så finns möjligheten att köpa till och som medlem får du ett rabatterat pris.

Det bästa med denna träning är att alla kan vara med. Det spelar ingen roll vilken träningsbakgrund du har då du alltid kan köra utifrån dina egna förutsättningar och mål med både träning och kost.

Kort och gott, vill du ha träning, pepp och en gemenskap utöver det vanliga så är PT-smallgroup helt rätt för dig!

Detta ingår:

Träningen fördelat på två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar kl:6.00-7.00 samt full support alla vardagar via e-postkontakt med din PT.

Pris 2800kr för dig som medlem samt 100kr tillägg per vecka för dig som inte är medlem. Detta kan delas upp på två gånger via faktura.

Kostschema kan köpas till extra. Som medlem får du så klart ett rabatterat pris för 800kr.

Så det är dags att vara med nu, eller hur?

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.