World Class Örebro

Schema

Senaste

nytt

Sommargruppen 2019

13 mars 2019

14 Maj - 23 Juni
Håll igång inför semestern
6 veckor, 3 dagar i veckan

Tisdagar och Torsdagar 17:30 samt 18:30
Söndagar: Varannan vecka 17:30 och 18:30, samt 10:00 och 11:00

Har du haft funderingar på att träna med PT eller vara med i en PT grupp men inte vet om det är något för dig? tycker det är för dyrt? eller för lång tid?
Då är denna kortare 6 veckors grupp något för dig!

Vill du få en starkare kropp? Har du varit skadad? vill du gå ner i vikt? Få bättre kondition? Bygga muskler? Öka din rörlighet? Få en vältränad och funktionell kropp? Vill du få en enorm gemenskap och glädje i din träning med pepp från både medlemmar och PT för att nå dina mål? Då är denna grupp något för dig!Vi kombinerar styrka, kondition, rörlighetsträning, och kost om du så vill det. Och det bästa är att alla kan vara med, spelar ingen roll vilken träningsbakgrund du har då du alltid kan köra på dina egna förutsättningar och mål med träning och kost.

Vill du har träning, kost, Pepp, gemenskap utöver det vanliga? då har du kommit helt rätt!Träning 3 dagar i veckan, Tisdagar, torsdagar och söndagar
Full support alla vardagar på mail av dina PT
Veckouppföljning där du varje lördag skickar in vikt, hur veckan har varit samt får feedback och ev ändring i kosten om du valt det till

Pris 2300kr  som kan delas upp på 2 gånger via autogiro
Kostschema kan köpas till för rabatterat pris för medlemmar i gruppen 800kr

Så det är dags att vara med nu eller hur?

Anmäl dig idag på mail teamfitnesschallenge1@gmail.com eller i recpetionen på Worldclass Örebro

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av eller info@worldclass.se Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.