Senaste nytt

​World Class presenterar stolt ett nytt samarbete med Jonas Colting i vår nya riktning mot hälsa i världsklass!

1 februari 2016

World Class gör nu en tydlig riktningsförändring ifrån att ha varit en mer traditionell gym- och träningsanläggning, till att nu satsa bredare och långsiktigare på hälsa ur ett helhetsperspektiv.

En del av den satsningen är att etablera ett samarbete med Jonas Colting, sexfaldig VM- och EM-medaljör i triathlon, föreläsare och hälsodebattör.

Ledorden i World Class nya satsning är kontinuitet, långsiktighet och hur rätt kombination av mat och rörelse över tid kan utveckla varje individs inneboende potential för hälsa och livskvalitet. World Class vill vara ett tydligt alternativ till den genvägsmentalitet, Quick fix och 5-minuterslösning som annars kommit att prägla tränings- och hälsoindustrin. Den här filosofin kommer att prägla och genomsyra hela World Class verksamhet, från sortiment i kafé och produkter till utbudet av träningspass och aktiviteter. Funktion kommer att vara viktigare än yta. Ett exempel på det här är att betydligt fler utomhusaktiviteter kommer att erbjudas.

Vi vill vara träningscentret som erbjuder riktig hälsoträning för vanliga människor. Vi ser ett enormt intresse kring konditionsträning och olika evenemang idag. World Class anläggningar kommer också att anpassas till den här nya inriktningen. Ett exempel är vårt träningscenter i Vasastan som är under ombyggnad och som kommer att ha flera spännande tillägg mot tidigare, exempelvis en inomhussal med konstgräs, säger Ann-Charlott Ehrnborg affärsområdeschef för World Class International Brand Sverige AB, som är det senaste tillskottet inom Arenakoncernen AB.

– Alla människor besitter en oerhörd fysisk potential, säger Jonas Colting. Vi ser idag hur många tar sikte på svåra och tuffa fysiska utmaningar och med kontinuitet i träning och livsstil kommer i makalös form, många utan tidigare träningsbakgrund! Det visar bara att det enda som någon individ någonsin saknar är tid och repetition. Vi vill vara katalysatorn för detta och genom kunskap, handledning och inspiration guida människor in till en hälsosammare livsstil, oavsett vilka mål man har. Jag ser verkligen fram emot det här samarbetet, säger Colting.

Om World Class:
Vi på World Class står för hälsa och träning i världsklass. För oss betyder hälsa att vi vill hjälpa våra medlemmar att bygga en ny livsstil, träna och befästa en ny vana för livet. Vi står för långsiktighet, prestigelöshet, och mer innehåll än yta. Vi tror på livslång hälsa genom människors potential tillsammans med en allsidig träning. Vi tror att de flesta människor kan klara allt bara man tränar på det tillräckligt mycket. Vi inom World Class vill hjälpa våra medlemmar att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas. Vi har träning för årets alla årstider, inomhus och utomhus – vi har träning i världsklass!

Om Jonas Colting:
Jonas Colting är sexfaldig VM- och EM-medaljör i triathlon. Under sommaren 2014 simmade han 640 kilometer mellan Stockholm och Göteborg och samlade in 716000 kr till WaterAid. Han är författare till fyra böcker och är en av Sveriges främsta hälsoföreläsare och coacher. Han genomför utbildningar, clinics och camps inom löpning, simning, matlagning och livsstil. Podden Coltings Nakna Sanning är en av landets populäraste hälsopoddar med runt 30000 lyssnare i veckan.

Fler nyheter

Tog träningen semester under sommaren?

15 augusti 2017

Du har motivationen men behöver hjälp att komma igång efter sommaren. Att träna med personlig…

Läs mer

Perform by World Class

11 juli 2017

Träningskonceptet Perform by World Class är ett allsidigt individanpassat träningsupplägg som består av en PT-grupp…

Läs mer

Sommartkort

8 juni 2017

För 899:-* får du fri träning och tillgång till alla utmanade sommarklasser på våra träningscenter…

Läs mer

Analysverktyget Firstbeat mäter hälsa och arbetsförmåga

21 december 2016

Verktyget är optimalt att arbeta med i sitt företags förebyggande hälsoarbete då det ger en…

Läs mer
Kontakt

  World Class International Brand Sverige AB
  Box 30117, 104 25 Stockholm
  010- 207 00 09

  Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
  Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

  Vi stödjer
  Pressrum
  Karriär
  Om Oss
  Följ oss

  Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.

  Webbyrå: Pigment AB