World Class Nacka

Schema

Sök

tjänst

WORLD CLASS NACKA SÖKER INSTRUKTÖRER!

World Class Nacka

Tycker du om att träna och ha roligt med andra människor? Är gruppträning något som ligger dig varmt om hjärtat eller som du skulle vilja engagera dig mer i? Då vill vi att just du ska ingå i vårt härliga instruktörsteam på World Class Nacka!

Som gruppträningsinstruktör hos oss får du möjlighet att dagligen arbeta med träningsglädje, endorfinrus och bli en del av vårt härliga team! Du ska få andra att ha roligt samtidigt som de tränar.

Det vi söker är utstrålning energi som inspirerar! Vi söker alltid efter nya talanger och vi söker dig med utbildning och erfarenhet inom området gruppträning, där möjlighet till vidare utbildning finns genom oss.

Om verksamheten

World Class är en välkänd gymkedja med anläggningar på ett flertal orter i landet. Vi behöver nu hitta flera nya serviceinriktade medarbetare med fokus på träningsglädje och gruppträning som kan vara med och skapa en inbjudande och professionell atmosfär på vårt gym.

Vill du hjälpa oss att lyfta vårt fina varumärke till en helt ny nivå?

Är du en lagspelare som sätter kunden i centrum?

Då ska du omedelbart skicka in din ansökan till oss!

Så ansöker du

Skicka ditt CV och personliga brev till: gabriella.nordwall@worldclass.se

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vänta därför inte med att söka jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in ditt CV

Ansökan

  • Accepterade filtyper: docx, doc, pdf, txt.
Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
info@worldclass.se
010- 207 00 09

Vi stödjer
Pressrum
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2015 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.