World Class Klippan

SCHEMA

Vår gruppträning – passförklaring

 

Cirkelträning – Stationsträning på vår funktionella träningsyta ute i gymmet med diverse redskap och vikter. Mixat styrka & kondition. 30-45 s per station, 2-3 varv. Går att tränas intensitv, men också anpassa utefter förmåga. Varierade stationer efter dag och instruktör.

 

Skivstång – Träningspass i vår gruppsal där vi använder oss av skivstång och skrivstångsvikter för att träna genomgående hela kroppen. Koreograferat i takt till musik. Varieras efter instruktör.

 

Seniorträning – Lugnare och fokuserad träning för dig som är 60+. Anpassade övningar utefter förmåga som inkluderar styrka, balans, rörlighet. Jobbas stationsvis i vår gruppträningssal.

 

Kettlebell

 

CirkelFYSNYHET – Ett steg längre av vårt Cirkelträningspass. Passet börjar med specifik uppvärmning, sen en styrke-del med dagens övning där vi går igenom teknik mer grundligt av just den valda övningen följt av en styrkedel. Kan ex vara någon av knäböj, chins, utfall eller rodd. En vald övning/pass. Avslutas sen med en pulshöjande cirkel med fokus kondition. Passet är 60 min.

 

FredagsFYSNYHET – Ett lite tuffare cirkelpass med afterwork-feeling efter en arbetsvecka. Instruktören sätter sin prägel på passet och en överraskande avslutning väntar.

 

Army FitnessNYHET – Ett utmanande utomhuspass på vår gräsmatta, på baksidan av vår fastighet. Vi jobbar med högt flås och vår egna kroppsvikt som motstånd. Sprintar, parövningar etc. Vi är utomhus så länge vädret tillåter. Tips är att medha långbyxor och långärmat.

 

Afro – Enkla och tuffa afrikanska dansrörelser som sätts ihop till en svettigt danspass där alla kan delta. Rörelsen är den viktiga, inte ett perfekt danssteg. Musiken är afrikanskinspirerad.

 

Core – 3o minuters intensiv magträning där vi fokuserar på att träna upp för en stark och uthållig bålmuskulatur. Kan kombineras efter eller innan ett annat träningspass.

 

Poweryoga – En dynamisk yogaklass där vi tränar styrka, balans och smidighet till skön avkopplande musik. Vi upprepar serier av positioner flera gånger och lägger stor vikt vid rätt andning i kombination med rörelserna. Du får en stark kropp, en mer harmonisk själ och ett fokuserat sinne. Varje pass avslutas med en avslappnande meditationsövning.

 

Vinasayoga – En dynamisk yogaklass med styrka, flexibilitet och balans i fokus. Vi tar oss oss igenom en flow-sekvens som avslutas med sittande och liggande vila. Ofta 75 min.

 

Yinyoga – Lugn stretch och rörlighets-yoga där positionerna sker sittandes och liggandes. Bra för nedvarvning och avkoppling och till syfte att öka rörlighet i muskulatur och bindväv.

 

 

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Pressrum
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.