Massagebehandlingar

MASSAGE PÅ WORLD CLASS KLIPPAN MED ULRIKA

Massage är betydelsefull som förebyggande och behandlande friskvård och ett bra komplement till andra behandlingsformer för att sänka stressnivåer i kroppen och lugna nervsystemet. Det finns också en hel del positiva effekter på blodcirkulationen som har en nyckelroll för kroppens alla funktioner som tillför vävnaderna näring, syre och hormoner. Genom blodcirkulationen transporteras slaggprodukter bort från kroppens vävnader. Beröring i sig är också viktig för människans välbefinnande och ett flertal hormoner frisätts som påverkar kroppens funktioner, fysiskt och psykiskt.

Vi hjälper dig med massageterapeutiska behandlingar med fokus på avslappning för att förebygga uppkomsten av smärta och spänningar eller terapeutisk massage för olika typer av smärtproblematik, ömma och stela muskler.

 

BOKA VIA BOKA DIREKT

 

 

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Pressrum
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.