World Class Eskilstuna

Schema

Våra pass

FortGjort Träning är anpassat för att attrahera den stora gruppen av människor som saknar tid och inspiration till träning – de som har liten, ingen eller dålig träningserfarenhet. Korta pass på endast 25 minuter. Vi på World Class Eskilstuna erbjuder nedan klasser inom FortGjort:

FortGjort Puls Gympa –  ökar eller bibehåller din kondition och du får även en högre förbränning i kroppen av de pulshöjande rörelserna och övningarna.

FortGjort Box Mix – är träningspasset som ger mersmak och träningsvärk från topp till tå. En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. 25 minuter senare är du ordentligt svettig, mör och glad, men längtar redan till nästa gång – Box Mix ger mersmak!

FortGjort Bål & Balans – här får du grymt bra bålträning. Med effektiva och roliga övningar kommer du öka din balans, bålstyrka och kroppskontroll. I Bål & Balans tränar alla deltagare i sitt eget tempo och efter egna förutsättningar.

FortGjort Step Styrka – bjuder på effektiv intervallträning som ger både styrka och kondition. Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Längtar du efter starkare ben, rumpa och bättre flås, här har du din grej.

FortGjort Mage/Rygg – Träningen stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform.

FortGjort Multiträning – En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!

FortGjort Funktionell träning – bygger upp en funktionell styrka, rörlighet och balans i din kropp som du kan utnyttja i vardagen.

FortGjort Dansa Mix –  är för dig som gillar att rör dig och dansa loss till de bästa danslåtarna. Här varvas nya med gamla låtar, en skön mix av favoriter. Musiken är i centrum och dess karaktär sätter prägel på dansrörelserna. Det är högt i takt och härlig stämning på golvet!

FortGjort Dansa Lätt – precis som i passet Dansa Mix är det här passet för dig som gillar att rör dig och dansa loss till de bästa danslåtarna. Här varvas nya med gamla låtar, en skön mix av favoriter. Musiken är i centrum och dess karaktär sätter prägel på dansrörelserna. Det är högt i takt och härlig stämning på golvet och enda skillnaden från Dansa Mix, här håller vi oss utan hopp. En lite mer skonsammare dansklass.

FortGjort Rörlighetsträning –  bygger på att vi varvar dynamiska/funktionella rörelseserier, där fokus ligger på naturlig rörelse i kroppen, med traditionella stretchövningar.

FortGjort Skivstång – Under passet utför du traditionella skivstångs-övningar till peppande musik. Du tränar efter egen förmåga och väljer själv hur mycket vikt du vill ha på din skivstång. Hela kroppen får en tidseffektiv genomkörare.

FortGjort Styrka – Du använder din egen kropp som främsta redskap, vissa övningar kan utföras med gummiband och hantlar. Övningarna upprepas många gånger vilket ger bra flås (det tar vi inget extra för). Du kommer att känna dig härligt stark i hela kroppen efter passet!

FortGjort Yoga Rytm – är en blandning av yoga inspirerade övningar och rörelse till musik. Flödet i de olika korta rörelse-serierna skapar en fantastisk känsla i både kropp och själ. Yoga Rytm måste upplevas, du kommer inte ångra dig!

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.