World Class Eskilstuna

Schema

Bli medlem

Vi ger dig tillgång till rolig och inspirerande träning och en fantastisk service i en hemtrevlig atmosfär. Utöver det ingår det ett gymintro i varje medlemskap och en kostnadsfri konsultation med en av våra personliga tränare.

Innan du börjar träna hos oss går vi igenom en Personlig Hälsoplan. I den tar vi reda på vad du är intresserad av, din eventuella träningserfarenhet, ditt hälsotillstånd och vilka mål du har med din träning. Allt för att säkerställa dina behov. Vår ambition är att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål inom träning och hälsa. Därför erbjuder vi olika former av medlemskap, så att du som medlem kan välja det som passar dig bäst.

Kom och besök oss.
Träna tillsammans, det ger mer energi och mersmak!

Om du är intresserad av att bli medlem hos oss på World Class Eskilstuna, vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.

Bli medlem

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Personuppgifter
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.