Medlemskväll


Välkommen på medlemskväll 22 mars
kl 16.00-19.00

Bjud med en vän och kom in på centret för en kväll späckad av exklusiva erbjudanden, utmanande tävlingar och massor av härliga träningsaktiviteter!

Boka en gratis konsultation med en personlig tränare
Mellan kl 16.00-19.00 finns våra träningsexperter på plats för att svara på dina frågor och hjälpa dig vidare i din träning. Konsultationen tar ca 25 min i anspråk. Boka din konsultation redan nu!

Nyfiken på kalipermätning?
Kalipermätning är ett sätt att mäta hur mycket av kroppsvikten som består av underhudsfett. Ett suveränt verktyg när man vill mäta sin progression oavsett om målet är ökad muskelmassa eller viktnedgång. Idag bjuder vi på en första mätning, till ett värde av 300 kr, kostnadsfritt.

Tävlingar & exklusiva erbjudanden giltiga 22 mars
Ställ upp i någon (eller varför inte samtliga) av våra tävlingsgrenar; rodd, burpees och jägarvila. Fina priser utlovas vinnarna. Förläng eller teckna ett nytt årskort så får du en gratis månad på köpet. Köp PT-paket och få en gratis timme till ett värde av 690 kr på köpet. På Holistic och Sisu produkter erbjuder vi 15 % rabatt

Personlig träning ♥ friskvårdsbidraget!
Visste du att från och med årsskiftet är det möjligt att nyttja sitt friskvårdbidrag till köp av personlig träning? Investera i din hälsa och ta ett steg närmare ditt träningsmål. Vår PT hjälper dig på vägen.

Bokning av konsultation sker via receptionen:
alvik@worldclass.se
010-207 4410

Vi ses den 22 mars. Varmt välkommen önskar World Class Alvik!

Kontakt

World Class International Brand Sverige AB
Box 30117, 104 25 Stockholm
010- 207 00 09

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till det träningscenter du är intresserad av.
Du hittar mejluppgiften under kontakt på respektive träningscenters sida.

Vi stödjer
Pressrum
Karriär
Om Oss
Följ oss

Copyright © 2005 - 2017 World Class International Brand Sverige AB Webbplatsens innehåll är i egendom av World Class International Brand Sverige AB. Användning för privat eller kommersiellt syfte, utan vårt godkännande, är förbjuden.